Instal·lació d'ascensors

Instal·lació d’ascensors

Instal·lació d’ascensors a Barcelona

Si està pensant en instal·lar un ascensor en la seva vivenda ha de saber que cada projecte té unes particularitats úniques que poden determinar quin ascensor tipus d’ascensor podrà instal·lar.

Necessites ajuda?

Si estàs pensant en instal·lar un ascensor i tens dubtes o preguntes, contacta’ns per atendre’t de manera personalitzada.

Obra nova
Si està duent a terme una obra nova i pensa col·locar-hi un ascensor, aquest és el millor moment per a conèixer quines dimensions són les necessàries per a la seva instal·lació.
Obra finalitzada
Si es tracta d’una obra ja finalitzada o planificada, disposem de solucions que es poden adaptar al forat destinat a l’ascensor.
Finca Antiga
Si el seu immoble es tracta d’una finca antiga a Ascensors Baró tenim una dilatada experiència en aquest tipus de treballs i li recomanem que visiti la secció Finca Antiga per a conèixer els detalls.
Reforma o rehabilitació
Si ja disposa d’un ascensor i l’ha d’adaptar a la normativa vigent no dubti en consultar-nos per a realitzar-li un pressupost sense compromís i si s’escau un estudi de les condicions que presenta el seu ascensor.
edifici
Tota comunitat de veïns de nova construcció, per llei, hade disposar d’un ascensor per garantir l’accés als habitatges per qualsevol persona que ho necessiti i resideixi a la finca.

Aquesta llei va ser aprovada a finals de l’any 2017, motiu per el que encara existeixen edificis sense un aparell elevador.

Què puc fer si el meu bloc no hi ha ascensor?
Es aconsellable realitzar una votació entre els propietaris i obtenir una majoria de vots favorables. Si s’assoleix la majoria dels vots favorables serà obligatori instal·lar-ne un, més encara si aquests vots representen també la majoria de les quotes de participació.

Què passa si no hi ha una majoria de vots favorable a instal·lar un ascensor?
La llei també contempla algunes situacions per les quals no cal realitzar cap mena de votació per instal·lar un ascensor. La llei diu que sempre que hi hagi una persona amb discapacitat o major de 70 anys resident, treballador o que dugui a terme serveis de voluntariat a l’edifici, serà obligatori disposar d’un aparell elevador que faciliti l’accés a l’habitatge i no serà necessari celebrar cap votació entre els veïns.