Instal·lació d'ascensors a finques antigues

Finca antiga

Ascensors per finques antigues

A Ascensors Baró som especialistes en instal·lació d’ascensors en finques antigues.
En les ciutats de tot el país existeixen edificis antics sense ascensors i/o edificis en els que no s’ha previst un espai per aquests, per ambdós tipus, disposem de solucions a mida i l’experiència necessària per trobar solucions enginyoses que permetin instal·lar-ne un.

Necessites ajuda?

Si estàs pensant en instal·lar un ascensor i tens dubtes o preguntes, contacta’ns per atendre’t de manera personalitzada.

L’assessorem en tot moment per la sol·licitud de les ajudes o subvencions. Supervisem tot el procés dels projectes fins a la seva posada en funcionament i acabament del mateix, és a dir, la tramitació del projecte tècnic per part de l’arquitecte, la sol·licitud del permís d’obres,treballs auxiliars (paleteria, serralleria, electricitat, pintura, lampisteria, etc.) i per suposat, la legalització de l’ascensor.

Per llei els ascensors han de passar unes revisions periòdiques. Ascensors Baró, a més a més d’instal·lar l’ascensor li gestionarà aquestes inspeccions per a que el seu ascensor estigui sempre en bones condicions de seguretat. En el nostre catàleg d’ascensors podrà trobar-hi:

  • Ascensors a mida.
  • Ascensors de fossa i escapament reduït.
  • Ascensors sense sala de màquines.
  • Ascensors per a pati de llums, forat d’escala o façanes exteriors.
 

Documentació d’interès general

Les finques antigues no solen disposar de forat o espai pensat per a inserir un ascensor, és per això que hem d’adaptar-nos a les característiques que presenta l’immoble.

Existeixen solucions adaptades per els casos on l’espai és reduït. Tot seguit es mostren uns planells bàsics amb les dimensions mínimes necessàries per a la seva instal·lació:

DIGITAL IMAGE

Informació d'interès

Què puc fer si el meu bloc no hi ha ascensor?

Es aconsellable realitzar una votació entre els propietaris i obtenir una majoria de vots favorables. Si s’assoleix la majoria dels vots favorables serà obligatori instal·lar-ne un, més encara si aquests vots representen també la majoria de les quotes de participació.

Què passa si no hi ha una majoria de vots favorable a instal·lar un ascensor?

La llei també contempla algunes situacions per les quals no cal realitzar cap mena de votació per instal·lar un ascensor. La llei diu que sempre que hi hagi una persona amb discapacitat o major de 70 anys resident, treballador o que dugui a terme serveis de voluntariat a l’edifici, serà obligatori disposar d’un aparell elevador que faciliti l’accés a l’habitatge i no serà necessari celebrar cap votació entre els veïns.