Instalació Elevadors a Barcelona

+ info

Instalació Elevadors a Barcelona

Instalació Elevadors a Barcelona. Horta, Guinardó, Vallcarca, Sarrià, Gràcia. Instal·lació, manteniment o rehabilitació. Truqueu-nos. Ascensors Baró és una empresa de Barcelona especialitzada en Instalació Elevadors a Barcelona.
A Ascensors Baró disposa d'una àmplia gamma de serveis entre els quals es troba Instalació Elevadors a Barcelona per a satisfer les seves necessitats.
Els nostres professionals tenen l'experiència necessària per a poder afrontar qualsevol projecte. Estan disposats a ajudar-lo en la tasca de Instalació Elevadors a Barcelona, per així poder aconseguir la solució adecuada que vostè necessita. Som una de les empreses de manteniment d'ascensors amb més llarga experiència en el sector. La nostra continuada activitat ens permet oferir amb garanties la instal·lació d'ascensors, el servei tècnic 24 hores i la instal·lació d'ascensors a mida. Des de la nostra seu a Barcelona actuem en tot el territori català. Les nostres instal·lacions es troben a prop de Torre Baró, Sant Andreu, El Guinardó, Verdun, Canyelles, La Maquinista, Horta, Guinardó, Vallcarca, Sarrià, Gràcia. Barcelona, el Maresme i Mataró i els vallesos.
Oferir un bon servei de tot allò relacionat amb Instalació Elevadors a Barcelona és un dels objectius principals d'Ascensors Baró. Els nostres professionals treballen per a pal·liar totes les seves necessitats de la millor manera possible. Disposem de plans de manteniment que inclouen el rescat de persones les 24 hores del dia i la reparació dels ascensors els 365 dies de l'any. Sabem que quan un ascensor s'espatlla, sobretot si és l'únic de la finca, el trasvals per els inquilins és molt important i que resulta necessari arreglar-lo quan abans millor, ja que és un element imprescindible per a la mobilitat de les persones grans i per al transport de coses pesades com les compres efectuades. I també reconeixem que en molts casos, la gent que necessita pujar als pisos més alts dels edificis necessita que les averies siguin solucionades amb tanta brevetat com sigui possible. És per això que els nostres plans de manteniment inclouen la opció d'actuació les 24 hores del dia per a fer el rescat de persones que s'hi hagin trobat atrapades i també els oferim la opció d'actuar els 365 dies de l'any per retornar la funcionalitat als ascensors i elevadors quan abans millor.
Agraïm la seva visita i la seva atenció i desitgem que les seves necessitats tinguin una solució entre tots els nostres serveis. Per a qualsevol consulta no dubti de posar-se en contacte. Restem a la seva disposició.
Algunes de les nostres especialitats: Ascensores Barcelona , Empreses de Manteniment d'Ascensors , Gremio de Ascensores , Elevador per a Pisos
Ascensors Baró vol animar-lo a que cerqui informació d'ascensors. En el web podrà trobar informació molt variada que va des de la instal·lació fins a les subvencions per a la seva col·locació.
Ascensores Barcelona , Empreses de Manteniment d'Ascensors , Gremio de Ascensores , Elevador per a Pisos. També volem que sàpiga que som conscients que la instal·lació d'un ascensor és una inversió important i que coneixem que en molts casos, quan l'ascensor és compartit, és difícil que totes les families que en faran ús tinguin la disposició econòmica necessària. És per aquesta raó que periòdicament les administracions catalanes emeten plans de subvencions i ajudes a la instal·lació d'ascensors. Des d'Ascensors Baró colaborem en els tràmits i fa temps que aprofitem la nostra dilatada experiència en el sector per assessorar els nostres clients pel que fa a l'obtenció de les ajudes dels ajuntaments i subvencions de la Generalitat. Gestionem quan podem les subvencions i si no ho podem fer nosaltres mateixos, indiquem clarament als nostres clients quins passos han de seguir per obtenir-les.

Instalació Elevadors a Barcelona

A continuación puede ver algunas de las cabinas que se encuentran en nuestro catálogo. Todas ellas se pueden personalizar para adaptarlas a la estética del edificio, pudiendo modificar la puerta, botonera, suelo, pasamanos, techos…

Para más información contacte con nosotros utilizando el formulario

Image

Iluminación

Diferentes sistemas y diseños de iluminación, desde los más eficientes leds a los convencionales tubos fluorescentes.

BOTONERAS

Disponemos de todo tipo de botoneras tanto en medidas como en diseños, para que el cliente escoja la que más le guste.

Pasamanos, paredes y espejos

Se pueden personalizar las cabinas con diferentes modelos de pasamanos, diferentes materiales para revestir las paredes interiores y la posibilidad de añadir espejos con el objetivo de tener un ascensor personalizado al gusto de los clientes.

Suelos

Se puede escoger entre diferentes materiales para revestir el suelo del ascensor, desde parquet y gres hasta tierras de goma vinílicos.