Instalació Elevadors a Barcelona+ info

Instalació Elevadors a Barcelona

Instalació Elevadors a Barcelona

Ascensors Baró és una empresa de Barcelona especialitzada en Instalació Elevadors a Barcelona.
A Ascensors Baró disposa d'una àmplia gamma de serveis entre els quals es troba Instalació Elevadors a Barcelona per a satisfer les seves necessitats.
Disposem de professionals experimentats i especialitzats, disposats a ajudar-lo i assessorar-lo per a que la tasca de Instalació Elevadors a Barcelona sigui la més adequada per a les seves necessitats. Som una de les empreses de manteniment d'ascensors amb més llarga experiència en el sector. La nostra continuada activitat ens permet oferir amb garanties la instal·lació d'ascensors, el servei tècnic 24 hores i la instal·lació d'ascensors a mida. Des de la nostra seu a Barcelona actuem en tot el territori català. Les nostres instal·lacions es troben a prop de Santa Coloma de Gramanet, Badalona, Sant adrià del Besos, Montcada i Reixac i els vallesos.
Oferir un bon servei de tot allò relacionat amb Instalació Elevadors a Barcelona és un dels objectius principals d'Ascensors Baró. Els nostres professionals treballen per a pal·liar totes les seves necessitats de la millor manera possible. Disposem de plans de manteniment que inclouen el rescat de persones les 24 hores del dia i la reparació dels ascensors els 365 dies de l'any. Sabem que quan un ascensor s'espatlla, sobretot si és l'únic de la finca, el trasvals per els inquilins és molt important i que resulta necessari arreglar-lo quan abans millor, ja que és un element imprescindible per a la mobilitat de les persones grans i per al transport de coses pesades com les compres efectuades. I també reconeixem que en molts casos, la gent que necessita pujar als pisos més alts dels edificis necessita que les averies siguin solucionades amb tanta brevetat com sigui possible. És per això que els nostres plans de manteniment inclouen la opció d'actuació les 24 hores del dia per a fer el rescat de persones que s'hi hagin trobat atrapades i també els oferim la opció d'actuar els 365 dies de l'any per retornar la funcionalitat als ascensors i elevadors quan abans millor.
Estem molt agraïts de rebre la seva visita i desitgem que hagi trobat la solució a les seves mancances. Per a més informació no dubti de posar-se en contacte.
Des d'Ascensors Baró l'animem a que visiti tot allò referent a instal·lació d'ascensors com poden ser des de manteniment, reformes, ajudes o subvencions.
Empresas de Mantenimiento de Ascensores , Ajudes Instalació d'Ascensors , Elevador para Pisos , Ajudes Instal·lació d'Ascensors. També volem fer-lo sabedor que som conscients que la instal·lació d'un ascensor és una inversió important i que en molts casos, quan l'ascensor és compartit, és difícil que totes les families que en faran ús tinguin la disposició econòmica necessària. És per això que periòdicament les administracions catalanes emeten plans de subvencions i ajudes a la instal·lació d'ascensors. Des d'Ascensors Baró fa temps que aprofitem la nostra experiència en el sector per assessorar els nostres clients pel que fa a l'obtenció de les subvencions dels ajuntaments i ajudes de la Generalitat. Gestionem en la mesura d'allò possible les subvencions i si no ho podem fer nosaltres mateixos, indiquem clarament als nostres clients quins passos han de seguir per obtenir-les.

Personalització d’ascensors

Els ascensors estan formats per molts elements ben diferents i a Ascensors Baró tenim un gran ventall de possibilitats perquè el producte final sigui un producte 100% personalitzat i gairebé únic que encaixi amb al gust dels clients i l’estètica de l’entorn.

Instalació Elevadors a Barcelona

Necessites ajuda?

Si estàs pensant en instal·lar un ascensor i tens dubtes o preguntes, contacta’ns per atendre’t de manera personalitzada.

La cabina de l’ascensor, és probablement l’element més visible i destacat d’un ascensor. En aquest hi ha un munt d’elements que permeten personalitzar-se per obtenir un producte 100% personalitzat i integrat amb el seu entorn.

Disposem d’un gran ventall d’opcions de personalització dels principals fabricants d’ascensors. Alguns dels elements que poden personalitzar-se són: botoneres, sistemes d’il·luminació, disseny i forma de la porta, obertura de la porta, terres, sostres…

Els diferents elements embellidors i elements personalitzables que formen l’interior de la cabina de l’ascensor i la gran varietat de dissenys de cadascun d’ells, fa que sigui molt difícil trobar dos models iguals.

Els aparells més antics no oferien tantes possibilitats de personalització, és per això que molts propietaris, quan decideixen invertir en una modernització, aprofiten per fer-ne canvis estètics i tenir una estètica més moderna i adaptada al seu entorn, alhora, la millora en l’aparença de l’aparell fa que els usuaris estiguin més a gust i se sentin més segurs mentre l’utilitzen.

Instalació Elevadors a Barcelona