Manteniment Ascensors

+ info

Manteniment Ascensors Ascensors Baró

Ascensors Baró centra la seva activitat en Manteniment Ascensors, especialitzats sobretot en els treballs realitzats en cases o finques antigues.
A Ascensors Baró trobarà una àmplia oferta de serveis entre els quals Manteniment Ascensors hi està present.
Ascensors Baró disposa de professionals experimentats i especialitzats, disposats a ajudar-lo i assessorar-lo per a que la tasca de Manteniment Ascensors sigui la més adequada per a les seves necessitats.
Oferir un bon servei de tot allò relacionat amb Manteniment Ascensors és un dels objectius principals d'Ascensors Baró. Els nostres professionals treballen per a pal·liar totes les seves necessitats de la millor manera possible.
Estem molt agraïts de rebre la seva visita i desitgem que hagi trobat la solució a les seves mancances. Per a més informació no dubti de posar-se en contacte.
Alguna de nuestras especialidades: Elevador per a Pisos , Elevador de Casa Antiga , Ascensores para Particulares , Subvenciones Ayuntamiento Ascensores
Des d'Ascensors Baró l'animem a que visiti tot allò referent a instal·lació d'ascensors com poden ser des de manteniment, reformes, ajudes o subvencions. Elevador per a Pisos , Elevador de Casa Antiga , Ascensores para Particulares , Subvenciones Ayuntamiento Ascensores

Manteniment Ascensors Ascensors Baró

Les inspeccions o actes d’indústria són les revisions periòdiques obligatòries (cada 4 anys) realitzades per la delegació d’indústria de la Generalitat de Catalunya i dutes a terme per les empreses avaladores com ECA (Entitat Col·laboradora de l’Administració) o ICICT (Institut Català d’Inspecció i Control Tècnic).

Si vostè disposa en el seu immoble o comunitat de propietaris d’un ascensor, ja sabrà que aquest ha de passar unes inspeccions periòdiques obligatòries.

Existeixen inspeccions on l’objectiu és el de tenir actualitzat l’ascensor a la normativa vigent, vindria a ésser com la ITV dels vehicles, la revisió es centra en els sistemes de seguretat, tant per els usuaris de l’ascensor com els operaris que realitzen les revisions mensuals.

Una vegada realitzada les inspeccions punt per punt el client té d’1 a 12 mesos per subsanar el defectes avaluats per indústria.

Ascensors Baró com empresa mantenidora i instal·ladora d’ascensors es posa a la seva disposició per a realitzar pressupost sense compromís per els punts que la inspecció d’indústria hagués pogut trobar en l’ascensor.

ascensors-productes

Pressupost sense compromís

Demani’ns pressupost sense compromís i esculli aquell que millor s’ajusti a les seves necessitats.