Manteniment Ascensors+ info

Manteniment Ascensors

Manteniment Ascensors

Ascensors Baró és una empresa de Barcelona especialitzada en Manteniment Ascensors.
A Ascensors Baró disposa d'una àmplia gamma de serveis entre els quals es troba Manteniment Ascensors per a satisfer les seves necessitats.
Els nostres professionals tenen l'experiència necessària per a poder afrontar qualsevol projecte. Estan disposats a ajudar-lo en la tasca de Manteniment Ascensors, per així poder aconseguir la solució adecuada que vostè necessita. Som una de les empreses de manteniment d'ascensors amb més llarga experiència en el sector. La nostra continuada activitat ens permet oferir amb garanties la instal·lació d'ascensors, el servei tècnic 24 hores i la instal·lació d'ascensors a mida. Des de la nostra seu a Barcelona actuem en tot el territori català. Les nostres instal·lacions es troben a prop de Torre Baró, Sant Andreu, El Guinardó, Verdun, Canyelles, La Maquinista, Horta, Guinardó, Vallcarca, Sarrià, Gràcia. Barcelona, el Maresme i Mataró i els vallesos.
Oferir un bon servei de tot allò relacionat amb Manteniment Ascensors és un dels objectius principals d'Ascensors Baró. Els nostres professionals treballen per a pal·liar totes les seves necessitats de la millor manera possible. Disposem de plans de manteniment que inclouen el rescat de persones les 24 hores del dia i la reparació dels ascensors els 365 dies de l'any. Sabem que quan un ascensor s'espatlla, sobretot si és l'únic de la finca, el trasvals per els inquilins és molt important i que resulta necessari arreglar-lo quan abans millor, ja que és un element imprescindible per a la mobilitat de les persones grans i per al transport de coses pesades com les compres efectuades. I també reconeixem que en molts casos, la gent que necessita pujar als pisos més alts dels edificis necessita que les averies siguin solucionades amb tanta brevetat com sigui possible. És per això que els nostres plans de manteniment inclouen la opció d'actuació les 24 hores del dia per a fer el rescat de persones que s'hi hagin trobat atrapades i també els oferim la opció d'actuar els 365 dies de l'any per retornar la funcionalitat als ascensors i elevadors quan abans millor.
Agraïm la seva visita i la seva atenció i desitgem que les seves necessitats tinguin una solució entre tots els nostres serveis. Per a qualsevol consulta no dubti de posar-se en contacte. Restem a la seva disposició.
Des d'Ascensors Baró l'animem a que visiti tot allò referent a instal·lació d'ascensors com poden ser des de manteniment, reformes, ajudes o subvencions.
Subvenciones Generalitat Ascensores , Ajudes Ajuntament Instal·lació d'Ascensors , Ascensores a Medida , Subvencions Ajuntament Instal·lació d'Ascensors. També volem fer-lo sabedor que som conscients que la instal·lació d'un ascensor és una inversió important i que en molts casos, quan l'ascensor és compartit, és difícil que totes les families que en faran ús tinguin la disposició econòmica necessària. És per això que periòdicament les administracions catalanes emeten plans de subvencions i ajudes a la instal·lació d'ascensors. Des d'Ascensors Baró fa temps que aprofitem la nostra experiència en el sector per assessorar els nostres clients pel que fa a l'obtenció de les subvencions dels ajuntaments i ajudes de la Generalitat. Gestionem en la mesura d'allò possible les subvencions i si no ho podem fer nosaltres mateixos, indiquem clarament als nostres clients quins passos han de seguir per obtenir-les.

Inspeccions d’ascensors

Les inspeccions d’ascensors, també conegudes com actes d’indústria, són les revisions periòdiques obligatòries (cada 4 anys) realitzades per la delegació d’indústria de la Generalitat de Catalunya i dutes a terme per les empreses avaladores com ECA (Entitat Col·laboradora de l’Administració) o ICICT (Institut Català d’Inspecció i Control Tècnic).

Manteniment Ascensors

Tens una resultat desfavorable d'una Inspecció d'ascensor?

Ascensors Baró podem realitzar un pressupost per sol·lucionar tot els punts que indústria hagi detectat com a desfavorables.

Si vostè disposa en el seu immoble o comunitat de propietaris d’un ascensor, ja sabrà que aquest ha de passar unes inspeccions periòdiques obligatòries.

Aquestes inspeccions tenen com objectiu revisar que compleix amb la normativa vigent i és cosiderat un aprell segur per al seu ús, vindria a ésser similar a les ITV dels vehicles.

La revisió es centra, sobretot, en la inspecció dels sistemes de seguretat, garantint així, que el seu ús és segur tant per els usuaris de l’ascensor com pels operaris que realitzen les revisions mensuals.

Una vegada s’ha realitzat la inspecció, punt per punt, si aquest no és favorable, s’entrega un informe al client perquè realitzi les operacions correctives pertinents en un plaç de 1 a 12 mesos.

Ascensors Baró com empresa mantenidora i instal·ladora d’ascensors es posa a la seva disposició per a realitzar pressupost sense compromís per els punts que la inspecció d’indústria hagués pogut trobar en l’ascensor.

Shiny elevator with opened door located in illuminated hall of contemporary apartment building with tiled floor