Ascensors Barcelona

+ info

Ascensors Barcelona Ascensors Baró

Ascensors Baró centra la seva activitat en Ascensors Barcelona, especialitzats sobretot en els treballs realitzats en cases o finques antigues.
A Ascensors Baró trobarà una àmplia oferta de serveis entre els quals Ascensors Barcelona hi està present.
Ascensors Baró disposa de professionals experimentats i especialitzats, disposats a ajudar-lo i assessorar-lo per a que la tasca de Ascensors Barcelona sigui la més adequada per a les seves necessitats.
Millorar tots i cadascun dels nostres serveis com pot ser Ascensors Barcelona ha sigut, és i serà la nostra manera de fer. Així doncs, amb el pas del temps, els nostres serveis s'han vist ampliats a la vegada que els coneixements dels nostres professionals, fet que facilita la cerca de la millor opció per a una correcte resolució de les seves necessitats.
Estem molt agraïts de rebre la seva visita i desitgem que hagi trobat la solució a les seves mancances. Per a més informació no dubti de posar-se en contacte.
Alguna de nuestras especialidades: Empreses de Manteniment d'Ascensors , Subvencions Ajuntament Ascensors , Subvenciones Generalitat Instalación de Ascensores , Subvencions Ajuntament Instal·lació d'Ascensors
Des d'Ascensors Baró l'animem a que visiti tot allò referent a instal·lació d'ascensors com poden ser des de manteniment, reformes, ajudes o subvencions. Empreses de Manteniment d'Ascensors , Subvencions Ajuntament Ascensors , Subvenciones Generalitat Instalación de Ascensores , Subvencions Ajuntament Instal·lació d'Ascensors

Ascensors Barcelona Ascensors Baró

Els ascensors, com tots els aparells mecànics, pateixen un desgast per el seu ús habitual. El pas del temps pot provocar que certs elements de l’ascensor que estan en bones condicions, s’avariïn per culpa d’un element o peça desgastada.

El manteniment periòdic és obligatori per a qualsevol ascensor i així ho determina la llei.

Amb el manteniment periòdic es localitzen les peces malmeses o desgastades, tot evitant un impacte negatiu a les altres que, a priori, funcionen correctament.

A més a més de tenir sota control l’estat de l’ascensor, el manteniment li dóna d’altres avantatges a tenir en consideració.

A Ascensors Baró li oferim dos paquets diferents de manteniment:

manteniment

Normal

Servei 24 hores per rescats de persones.
Reparació de l’ascensor els 365 dies de l’any.
Assegurança de responsabilitat civil.
– – –

Plus

Servei 24 hores per rescats de persones.
Reparació de l’ascensor els 365 dies de l’any.
Assegurança de responsabilitat civil.
Peces a reparar

Pressupost sense compromís

Demani’ns pressupost sense compromís i esculli aquell que millor s’ajusti a les seves necessitats.