Notice: wpdb::prepare s'ha cridat de manera incorrecta. The query does not contain the correct number of placeholders (2) for the number of arguments passed (3). Mireu La depuració en el WordPress per a més informació. (Aquest missatge s'ha afegit en la versió 4.8.3.) in /var/www/vhosts/ascensorsbaro.com/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 4041
Servei Tècnic d'Ascensors Ascensors Baró

Servei Tècnic d'Ascensors

+ info

Servei Tècnic d'Ascensors Ascensors Baró

Ascensors Baró centra la seva activitat en Servei Tècnic d'Ascensors, especialitzats sobretot en els treballs realitzats en cases o finques antigues.
A Ascensors Baró disposa d'una àmplia gamma de serveis entre els quals es troba Servei Tècnic d'Ascensors per a satisfer les seves necessitats.
Els nostres professionals tenen l'experiència necessària per a poder afrontar qualsevol projecte. Estan disposats a ajudar-lo en la tasca de Servei Tècnic d'Ascensors, per així poder aconseguir la solució adecuada que vostè necessita.
Oferir un bon servei de tot allò relacionat amb Servei Tècnic d'Ascensors és un dels objectius principals d'Ascensors Baró. Els nostres professionals treballen per a pal·liar totes les seves necessitats de la millor manera possible.
Estem molt agraïts de rebre la seva visita i desitgem que hagi trobat la solució a les seves mancances. Per a més informació no dubti de posar-se en contacte.
Alguna de nuestras especialidades: Elevador per a Pisos , Manteniment Ascensors , Instalació d'Ascensors a Finques Antigues , Empresas de Instalación de Ascensores en Barcelona
Ascensors Baró vol animar-lo a que cerqui informació d'ascensors. En el web podrà trobar informació molt variada que va des de la instal·lació fins a les subvencions per a la seva col·locació. Elevador per a Pisos , Manteniment Ascensors , Instalació d'Ascensors a Finques Antigues , Empresas de Instalación de Ascensores en Barcelona

Servei Tècnic d'Ascensors Ascensors Baró

Els ascensors, com tots els aparells mecànics, pateixen un desgast per el seu ús habitual. El pas del temps pot provocar que certs elements de l’ascensor que estan en bones condicions, s’avariïn per culpa d’un element o peça desgastada.

El manteniment periòdic és obligatori per a qualsevol ascensor i així ho determina la llei.

Amb el manteniment periòdic es localitzen les peces malmeses o desgastades, tot evitant un impacte negatiu a les altres que, a priori, funcionen correctament.

A més a més de tenir sota control l’estat de l’ascensor, el manteniment li dóna d’altres avantatges a tenir en consideració.

A Ascensors Baró li oferim dos paquets diferents de manteniment:

manteniment

Normal

Servei 24 hores per rescats de persones.
Reparació de l’ascensor els 365 dies de l’any.
Assegurança de responsabilitat civil.
– – –

Plus

Servei 24 hores per rescats de persones.
Reparació de l’ascensor els 365 dies de l’any.
Assegurança de responsabilitat civil.
Peces a reparar

Pressupost sense compromís

Demani’ns pressupost sense compromís i esculli aquell que millor s’ajusti a les seves necessitats.