Manteniment d'Ascensors a Barcelona+ info

Manteniment d'Ascensors a Barcelona

Manteniment d'Ascensors a Barcelona

Ascensors Baró centra la seva activitat en Manteniment d'Ascensors a Barcelona, especialitzats sobretot en els treballs realitzats en cases o finques antigues.
A Ascensors Baró disposa d'una àmplia gamma de serveis entre els quals es troba Manteniment d'Ascensors a Barcelona per a satisfer les seves necessitats.
Disposem de professionals experimentats i especialitzats, disposats a ajudar-lo i assessorar-lo per a que la tasca de Manteniment d'Ascensors a Barcelona sigui la més adequada per a les seves necessitats. Som una de les empreses de manteniment d'ascensors amb més llarga experiència en el sector. La nostra continuada activitat ens permet oferir amb garanties la instal·lació d'ascensors, el servei tècnic 24 hores i la instal·lació d'ascensors a mida. Des de la nostra seu a Barcelona actuem en tot el territori català. Les nostres instal·lacions es troben a prop de Santa Coloma de Gramanet, Badalona, Sant adrià del Besos, Montcada i Reixac i els vallesos.
Millorar tots i cadascun dels nostres serveis com pot ser Manteniment d'Ascensors a Barcelona ha sigut, és i serà la nostra manera de fer. Així doncs, amb el pas del temps, els nostres serveis s'han vist ampliats a la vegada que els coneixements dels nostres professionals, fet que facilita la cerca de la millor opció per a una correcte resolució de les seves necessitats. Posem a la seva disposició plans de manteniment que inclouen el rescat de persones les 24 hores del dia i la reparació dels ascensors els 365 dies de l'any. Sabem que quan un ascensor s'espatlla el trasvals per els inquilins és molt important, sobretot si és l'únic de la finca, i que resulta imprescindible arreglar-lo en el menor temps possible, ja que és un element necessari per a la mobilitat de les persones grans i per al transport de coses pesades com les compres d'alimentació. I també reconeixem que en molts casos, la gent que necessita pujar als pisos més alts dels edificis necessita que les averies siguin solventades amb tanta brevetat com sigui possible. És per això que els nostres manteniments permeten incloure la opció d'actuació les 24 hores del dia per a fer el rescat de persones que s'hi hagin trobat atrapades. També els oferim la opció d'actuar els 365 dies de l'any per retornar la funcionalitat als ascensors i elevadors quan abans millor.
Agraïm la seva visita i la seva atenció i desitgem que les seves necessitats tinguin una solució entre tots els nostres serveis. Per a qualsevol consulta no dubti de posar-se en contacte. Restem a la seva disposició.
Des d'Ascensors Baró l'animem a que visiti tot allò referent a instal·lació d'ascensors com poden ser des de manteniment, reformes, ajudes o subvencions.
Mantenimiento de Ascensores en Barcelona , Manteniment d'Ascensors a Barcelona , Ajudes Generalitat Ascensors , Gremio de Ascensores. També volem fer-lo sabedor que som conscients que la instal·lació d'un ascensor és una inversió important i que en molts casos, quan l'ascensor és compartit, és difícil que totes les families que en faran ús tinguin la disposició econòmica necessària. És per això que periòdicament les administracions catalanes emeten plans de subvencions i ajudes a la instal·lació d'ascensors. Des d'Ascensors Baró fa temps que aprofitem la nostra experiència en el sector per assessorar els nostres clients pel que fa a l'obtenció de les subvencions dels ajuntaments i ajudes de la Generalitat. Gestionem en la mesura d'allò possible les subvencions i si no ho podem fer nosaltres mateixos, indiquem clarament als nostres clients quins passos han de seguir per obtenir-les.

Inspeccions d’ascensors

Les inspeccions d’ascensors, també conegudes com actes d’indústria, són les revisions periòdiques obligatòries (cada 4 anys) realitzades per la delegació d’indústria de la Generalitat de Catalunya i dutes a terme per les empreses avaladores com ECA (Entitat Col·laboradora de l’Administració) o ICICT (Institut Català d’Inspecció i Control Tècnic).

Manteniment d'Ascensors a Barcelona

Tens una resultat desfavorable d'una Inspecció d'ascensor?

Ascensors Baró podem realitzar un pressupost per sol·lucionar tot els punts que indústria hagi detectat com a desfavorables.

Si vostè disposa en el seu immoble o comunitat de propietaris d’un ascensor, ja sabrà que aquest ha de passar unes inspeccions periòdiques obligatòries.

Aquestes inspeccions tenen com objectiu revisar que compleix amb la normativa vigent i és cosiderat un aprell segur per al seu ús, vindria a ésser similar a les ITV dels vehicles.

La revisió es centra, sobretot, en la inspecció dels sistemes de seguretat, garantint així, que el seu ús és segur tant per els usuaris de l’ascensor com pels operaris que realitzen les revisions mensuals.

Una vegada s’ha realitzat la inspecció, punt per punt, si aquest no és favorable, s’entrega un informe al client perquè realitzi les operacions correctives pertinents en un plaç de 1 a 12 mesos.

Ascensors Baró com empresa mantenidora i instal·ladora d’ascensors es posa a la seva disposició per a realitzar pressupost sense compromís per els punts que la inspecció d’indústria hagués pogut trobar en l’ascensor.

Shiny elevator with opened door located in illuminated hall of contemporary apartment building with tiled floor