Notice: wpdb::prepare s'ha cridat de manera incorrecta. The query does not contain the correct number of placeholders (2) for the number of arguments passed (3). Mireu La depuració en el WordPress per a més informació. (Aquest missatge s'ha afegit en la versió 4.8.3.) in /var/www/vhosts/ascensorsbaro.com/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 4041
Instalación de Ascensores en Barcelona Ascensores Baró

Instalación de Ascensores en Barcelona

+ info

Instalación de Ascensores en Barcelona Ascensores Baró

Ascensors Baró es una empresa de Barcelona especializada en Instalación de Ascensores en Barcelona.
En Ascensors Baró encontrará una amplia oferta de servicios entre los que Instalación de Ascensores en Barcelona está presente.
Ascensor Baró dispone de profesionales experimentados y especializados dispuestos a ayudarle y asesorarle para que la tarea de Instalación de Ascensores en Barcelona sea la más adecuada para sus necesidades.
Ofrecer un buen servicio de todo aquello relacionado con Instalación de Ascensores en Barcelona es uno de los objetivos principales de Ascensors Baró. Nuestros profesionales trabajan para paliar todas las necesidades de la mejor manera posible.
Agradecemos su visita y la atención prestada y deseamos que sus necesidades tengan una solución entre todos nuestros servicios. Para cualquier consulta no dude en ponerse en contacto con nosotros. Estamos a su disposición.
Alguna de nuestras especialidades: Empreses de Manteniment d'Ascensors , Subvencions Generalitat Ascensors , Instalació d'Ascensors a Finques Antigues , Elevadors
Ascensors Baró quiere animarlo a que busque información de ascensores. En el web podrá encontrar información variada que va des de la instalación hasta las subvenciones para su colocación. Empreses de Manteniment d'Ascensors , Subvencions Generalitat Ascensors , Instalació d'Ascensors a Finques Antigues , Elevadors

Instalación de Ascensores en Barcelona Ascensores Baró

A Ascensors Baró sóm especialistes en instal·lació d’ascensors en finques antigues.

L’assessorem en tot moment per la sol·licitud de les ajudes o subvencions. Supervisem tot el procés dels projectes fins a la seva posada en funcionament i acabament del mateix, és a dir, la tramitació del projecte tècnic per part de l’arquitecte, la sol·licitud del permís d’obres,treballs auxiliars (paleteria, serralleria, electricitat, pintura, lampisteria, etc.) i per suposat, la legalització de l’ascensor.

Per llei els ascensors han de passar unes revisions periòdiques. Ascensors Baró, a més a més d’instal·lar l’ascensor li gestionarà aquestes inspeccions per a que el seu ascensor estigui sempre en bones condicions de seguretat. En el nostre catàleg d’ascensors podrà trobar-hi:

  • Ascensors a mida.
  • Ascensors de fossa i escapament reduït.
  • Ascensors sense sala de màquines.
  • Ascensors per a pati de llums, forat d’escala o façanes exteriors.
finca-antiga

Garantía

Garantía de 2 anys en l’ascensor i l’obra.

Documentació d'interès general

Les finques antigues no solen disposar de forat o espai pensat per a inserir un ascensor, és per això que hem d’adaptar-nos a les característiques que presenta l’immoble.
Existeixen solucions adaptades per els casos on l’espai és reduit. Tot seguit es mostren uns planells bàsics amb les dimensions mínimes necessàries per a la seva instal·lació:

Dimensions mínimes per a la rehabilitació
Ascensors hidràulics (forat i escapament reduït)
Ascensor elèctric (sense sala de màquines)

Serveis d'interès

Manteniment:

El nostre servei de manteniment, tant en ABONAMENT NORMAL com ABONAMENT TOT RISC, sempre inclou el servei 24 HORES per rescat de persones i la reparació de l’ascensor els caps de setmana i festius, durant els 365 dies de l’any, així com l’assegurança de responsabilitat civil.

Reformes:

Realitzem tot tipus de reformes, des de modificacions derivades per les inspeccions periòdiques d’indústria fins grans reformes integrals d’ascensors complets.

Pressupost sense compromís

Demani’ns pressupost sense compromís i esculli aquell que millor s’ajusti a les seves necessitats.