Elevadors+ info

Elevadors

Elevadors

Ascensors Baró centra la seva activitat en Elevadors, especialitzats sobretot en els treballs realitzats en cases o finques antigues.
A Ascensors Baró disposa d'una àmplia gamma de serveis entre els quals es troba Elevadors per a satisfer les seves necessitats.
Els nostres professionals tenen l'experiència necessària per a poder afrontar qualsevol projecte. Estan disposats a ajudar-lo en la tasca de Elevadors, per així poder aconseguir la solució adecuada que vostè necessita. Som una de les empreses de manteniment d'ascensors amb més llarga experiència en el sector. La nostra continuada activitat ens permet oferir amb garanties la instal·lació d'ascensors, el servei tècnic 24 hores i la instal·lació d'ascensors a mida. Des de la nostra seu a Barcelona actuem en tot el territori català. Les nostres instal·lacions es troben a prop de Torre Baró, Sant Andreu, El Guinardó, Verdun, Canyelles, La Maquinista, Horta, Guinardó, Vallcarca, Sarrià, Gràcia. Barcelona, el Maresme i Mataró i els vallesos.
Oferir un bon servei de tot allò relacionat amb Elevadors és un dels objectius principals d'Ascensors Baró. Els nostres professionals treballen per a pal·liar totes les seves necessitats de la millor manera possible. Disposem de plans de manteniment que inclouen el rescat de persones les 24 hores del dia i la reparació dels ascensors els 365 dies de l'any. Sabem que quan un ascensor s'espatlla, sobretot si és l'únic de la finca, el trasvals per els inquilins és molt important i que resulta necessari arreglar-lo quan abans millor, ja que és un element imprescindible per a la mobilitat de les persones grans i per al transport de coses pesades com les compres efectuades. I també reconeixem que en molts casos, la gent que necessita pujar als pisos més alts dels edificis necessita que les averies siguin solucionades amb tanta brevetat com sigui possible. És per això que els nostres plans de manteniment inclouen la opció d'actuació les 24 hores del dia per a fer el rescat de persones que s'hi hagin trobat atrapades i també els oferim la opció d'actuar els 365 dies de l'any per retornar la funcionalitat als ascensors i elevadors quan abans millor.
Estem molt agraïts de rebre la seva visita i desitgem que hagi trobat la solució a les seves mancances. Per a més informació no dubti de posar-se en contacte.
Ascensors Baró vol animar-lo a que cerqui informació d'ascensors. En el web podrà trobar informació molt variada que va des de la instal·lació fins a les subvencions per a la seva col·locació.
Empresas de Instalación de Ascensores en Barcelona , Instalación de Ascensores , Empreses d'Ascensors , Ascensors Barcelona. També volem que sàpiga que som conscients que la instal·lació d'un ascensor és una inversió important i que coneixem que en molts casos, quan l'ascensor és compartit, és difícil que totes les families que en faran ús tinguin la disposició econòmica necessària. És per aquesta raó que periòdicament les administracions catalanes emeten plans de subvencions i ajudes a la instal·lació d'ascensors. Des d'Ascensors Baró colaborem en els tràmits i fa temps que aprofitem la nostra dilatada experiència en el sector per assessorar els nostres clients pel que fa a l'obtenció de les ajudes dels ajuntaments i subvencions de la Generalitat. Gestionem quan podem les subvencions i si no ho podem fer nosaltres mateixos, indiquem clarament als nostres clients quins passos han de seguir per obtenir-les.

Instalación de ascensores en Barcelona

Si está pensando en instalar un ascensor en su vivienda debe saber que cada proyecto tiene unas particularidades únicas que pueden determinar qué ascensor tipo de ascensor podrá instalar.
Elevadors

¿Necesitas ayuda?

Si estás pensando en instalar un ascensor y tienes dudas o preguntas, contáctanos para atenderte de forma personalizada.

Obra nueva
Si está llevando a cabo una obra nueva y piensa colocar un ascensor, éste es el mejor momento para conocer qué dimensiones son las necesarias para su instalación.
Obra finalizada
Si se trata de una obra ya finalizada o planificada, disponemos de soluciones que pueden adaptarse al agujero destinado al ascensor.
Finca Antigua
Si su inmueble se trata de una finca antigua en Ascensors Baró tenemos una dilatada experiencia en este tipo de trabajos y le recomendamos que visite la sección Finca Antiga para conocer los detalles.
Reforma o rehabilitación
Si ya dispone de un ascensor y debe adaptarlo a la normativa vigente no dude en consultarnos para realizarle un presupuesto sin compromiso y en su caso un estudio de las condiciones que presenta su ascensor.
edifici
Toda comunidad de vecinos de nueva construcción, por ley, debe disponer de un ascensor para garantizar el acceso a las viviendas por cualquier persona que lo necesite y resida en la finca.
 
Esta ley fue aprobada a finales del año 2017, por lo que todavía existen edificios sin un aparato elevador.
 
¿Qué puedo hacer si mi bloque no hay ascensor?
Es aconsejable realizar una votación entre los propietarios y obtener una mayoría de votos favorables. Si se alcanza la mayoría de los votos favorables será obligatorio instalar uno, más aún si estos votos representan también la mayoría de las cuotas de participación.
 
¿Qué ocurre si no hay una mayoría de votos favorable a instalar un ascensor?
La ley también contempla algunas situaciones por las que no es necesario realizar ningún tipo de votación para instalar un ascensor. La ley dice que siempre que haya una persona con discapacidad o mayor de 70 años residente, trabajador o que lleve a cabo servicios de voluntariado en el edificio, será obligatorio disponer de un aparato elevador que facilite el acceso a la vivienda y no será necesario celebrar votación alguna entre los vecinos.