Elevadors

+ info

Elevadors

Instal·lació i manteniment d'elevadors. Gestionem i assesorem als nostres clients sobre les subvencions existents. Sóm instal·ladors amb llarga experiència. Ascensors Baró és una empresa de Barcelona especialitzada en Elevadors.
A Ascensors Baró disposa d'una àmplia gamma de serveis entre els quals es troba Elevadors per a satisfer les seves necessitats.
Ascensors Baró disposa de professionals experimentats i especialitzats, disposats a ajudar-lo i assessorar-lo per a que la tasca de Elevadors sigui la més adequada per a les seves necessitats. Som una de les empreses de manteniment d'ascensors amb més llarga experiència en el sector. La nostra continuada activitat ens permet oferir amb garanties la instal·lació d'ascensors, el servei tècnic 24 hores i la instal·lació d'ascensors a mida. Des de la nostra seu a Barcelona actuem en tot el territori català. Les nostres instal·lacions es troben a prop de Santa Coloma de Gramanet, Badalona, Sant adrià del Besos, Montcada i Reixac i els vallesos.
Oferir un bon servei de tot allò relacionat amb Elevadors és un dels objectius principals d'Ascensors Baró. Els nostres professionals treballen per a pal·liar totes les seves necessitats de la millor manera possible. Disposem de plans de manteniment que inclouen el rescat de persones les 24 hores del dia i la reparació dels ascensors els 365 dies de l'any. Sabem que quan un ascensor s'espatlla, sobretot si és l'únic de la finca, el trasvals per els inquilins és molt important i que resulta necessari arreglar-lo quan abans millor, ja que és un element imprescindible per a la mobilitat de les persones grans i per al transport de coses pesades com les compres efectuades. I també reconeixem que en molts casos, la gent que necessita pujar als pisos més alts dels edificis necessita que les averies siguin solucionades amb tanta brevetat com sigui possible. És per això que els nostres plans de manteniment inclouen la opció d'actuació les 24 hores del dia per a fer el rescat de persones que s'hi hagin trobat atrapades i també els oferim la opció d'actuar els 365 dies de l'any per retornar la funcionalitat als ascensors i elevadors quan abans millor.
Agraïm la seva visita i la seva atenció i desitgem que les seves necessitats tinguin una solució entre tots els nostres serveis. Per a qualsevol consulta no dubti de posar-se en contacte. Restem a la seva disposició.
Algunes de les nostres especialitats: Empreses d'Instalació d'Ascensors , Empreses d'Instalació d'Ascensors a Barcelona , Elevador para Pisos , Ascensores Barcelona
Ascensors Baró vol animar-lo a que cerqui informació d'ascensors. En el web podrà trobar informació molt variada que va des de la instal·lació fins a les subvencions per a la seva col·locació.
Empreses d'Instalació d'Ascensors , Empreses d'Instalació d'Ascensors a Barcelona , Elevador para Pisos , Ascensores Barcelona. També volem que sàpiga que som conscients que la instal·lació d'un ascensor és una inversió important i que coneixem que en molts casos, quan l'ascensor és compartit, és difícil que totes les families que en faran ús tinguin la disposició econòmica necessària. És per aquesta raó que periòdicament les administracions catalanes emeten plans de subvencions i ajudes a la instal·lació d'ascensors. Des d'Ascensors Baró colaborem en els tràmits i fa temps que aprofitem la nostra dilatada experiència en el sector per assessorar els nostres clients pel que fa a l'obtenció de les ajudes dels ajuntaments i subvencions de la Generalitat. Gestionem quan podem les subvencions i si no ho podem fer nosaltres mateixos, indiquem clarament als nostres clients quins passos han de seguir per obtenir-les.

Elevadors

Si esta pensando en instalar un ascensor en su vivienda sepa que cada proyecto tiene sus particularidades que pueden determinar que ascensor deberá instalar.

Obra nueva

Si está realizando una obra nueva y piensa colocar un ascensor, éste es el mejor momento para conocer qué dimensiones son necesarias para su instalación.

Obra finalizada

Si se trata de una obra ya finalizada o planificada, disponemos de soluciones que se puede adaptar al hueco destinado al ascensor.

Finca antigua

Si su inmueble se trata de una finca antigua en Ascensors Baró tenemos una dilatada experiéncia en este tipo de trabajos y le aconsejamos que visite la sección Finca Antigua para conocer los detalles.

Reforma o rehabilitación

Si ya dispone de ascensor y ha de adaptarlo a la normativa vigente no dude en consultarnos para realizar un presupuesto sin compromiso y si es necesario un estudio de las condiciones que presenta su ascensor.

Instalación de ascensores

Instalación de ascensores en todo tipo de obra, tanto nueva como existente y especialistas en finca antigua.