Elevadors

+ info

Elevadors

Instal·lació i manteniment d'elevadors. Gestionem i assesorem als nostres clients sobre les subvencions existents. Sóm instal·ladors amb llarga experiència. Ascensors Baró centra la seva activitat en Elevadors, especialitzats sobretot en els treballs realitzats en cases o finques antigues.
A Ascensors Baró disposa d'una àmplia gamma de serveis entre els quals es troba Elevadors per a satisfer les seves necessitats.
Els nostres professionals tenen l'experiència necessària per a poder afrontar qualsevol projecte. Estan disposats a ajudar-lo en la tasca de Elevadors, per així poder aconseguir la solució adecuada que vostè necessita. Som una de les empreses de manteniment d'ascensors amb més llarga experiència en el sector. La nostra continuada activitat ens permet oferir amb garanties la instal·lació d'ascensors, el servei tècnic 24 hores i la instal·lació d'ascensors a mida. Des de la nostra seu a Barcelona actuem en tot el territori català. Les nostres instal·lacions es troben a prop de Torre Baró, Sant Andreu, El Guinardó, Verdun, Canyelles, La Maquinista, Horta, Guinardó, Vallcarca, Sarrià, Gràcia. Barcelona, el Maresme i Mataró i els vallesos.
Millorar tots i cadascun dels nostres serveis com pot ser Elevadors ha sigut, és i serà la nostra manera de fer. Així doncs, amb el pas del temps, els nostres serveis s'han vist ampliats a la vegada que els coneixements dels nostres professionals, fet que facilita la cerca de la millor opció per a una correcte resolució de les seves necessitats. Posem a la seva disposició plans de manteniment que inclouen el rescat de persones les 24 hores del dia i la reparació dels ascensors els 365 dies de l'any. Sabem que quan un ascensor s'espatlla el trasvals per els inquilins és molt important, sobretot si és l'únic de la finca, i que resulta imprescindible arreglar-lo en el menor temps possible, ja que és un element necessari per a la mobilitat de les persones grans i per al transport de coses pesades com les compres d'alimentació. I també reconeixem que en molts casos, la gent que necessita pujar als pisos més alts dels edificis necessita que les averies siguin solventades amb tanta brevetat com sigui possible. És per això que els nostres manteniments permeten incloure la opció d'actuació les 24 hores del dia per a fer el rescat de persones que s'hi hagin trobat atrapades. També els oferim la opció d'actuar els 365 dies de l'any per retornar la funcionalitat als ascensors i elevadors quan abans millor.
Agraïm la seva visita i la seva atenció i desitgem que les seves necessitats tinguin una solució entre tots els nostres serveis. Per a qualsevol consulta no dubti de posar-se en contacte. Restem a la seva disposició.
Algunes de les nostres especialitats: Instal·lació d'Ascensors a Finques Antigues , Subvenciones Ayuntamiento Instalación de Ascensores , Instalació d'Ascensors a Barcelona , Ascensors per a Particulars
Des d'Ascensors Baró l'animem a que visiti tot allò referent a instal·lació d'ascensors com poden ser des de manteniment, reformes, ajudes o subvencions.
Instal·lació d'Ascensors a Finques Antigues , Subvenciones Ayuntamiento Instalación de Ascensores , Instalació d'Ascensors a Barcelona , Ascensors per a Particulars. També volem fer-lo sabedor que som conscients que la instal·lació d'un ascensor és una inversió important i que en molts casos, quan l'ascensor és compartit, és difícil que totes les families que en faran ús tinguin la disposició econòmica necessària. És per això que periòdicament les administracions catalanes emeten plans de subvencions i ajudes a la instal·lació d'ascensors. Des d'Ascensors Baró fa temps que aprofitem la nostra experiència en el sector per assessorar els nostres clients pel que fa a l'obtenció de les subvencions dels ajuntaments i ajudes de la Generalitat. Gestionem en la mesura d'allò possible les subvencions i si no ho podem fer nosaltres mateixos, indiquem clarament als nostres clients quins passos han de seguir per obtenir-les.

Elevadors

Si esta pensando en instalar un ascensor en su vivienda sepa que cada proyecto tiene sus particularidades que pueden determinar que ascensor deberá instalar.

Obra nueva

Si está realizando una obra nueva y piensa colocar un ascensor, éste es el mejor momento para conocer qué dimensiones son necesarias para su instalación.

Obra finalizada

Si se trata de una obra ya finalizada o planificada, disponemos de soluciones que se puede adaptar al hueco destinado al ascensor.

Finca antigua

Si su inmueble se trata de una finca antigua en Ascensors Baró tenemos una dilatada experiéncia en este tipo de trabajos y le aconsejamos que visite la sección Finca Antigua para conocer los detalles.

Reforma o rehabilitación

Si ya dispone de ascensor y ha de adaptarlo a la normativa vigente no dude en consultarnos para realizar un presupuesto sin compromiso y si es necesario un estudio de las condiciones que presenta su ascensor.

Instalación de ascensores

Instalación de ascensores en todo tipo de obra, tanto nueva como existente y especialistas en finca antigua.